Produkcja i pakowanie produktów mięsnych- Holandia, zarobki w EURO!
Dodane Środa, 10 Stycznia 2024, 15:50:24, ID ogłoszenia: 38272Opis ogłoszenia
Poszukujemy zmotywowanych i niebojących się nowych wyzwań pracowników na pro-dukcję mięsa.
Są to proste prace produkcyjne, gdzie nie wymagamy doświadczenia. Praca jest dla każ-dego!
Ważne informacje:
• wymagana jest odporności w pracy o niższych temperaturach (około 6-8 stopni)
• mile widziane prawo jazdy oraz znajomość języka angielskiego
• praca przy żywności – niedozwolone są widoczne kolczyki i sztuczne paznokcie
Pracodawca oferuje:
• tygodniowy system wypłat + dodatki
• terminowo wypłacane dodatki wakacyjne i urlopowe
• profesjonalną obsługę przed wyjazdem (m.in. komplet informacji, przygotowanie do wyjazdu, umowa kierująca)
• opiekę polskiego koordynatora w miejscu pracy i zamieszkania
• zakwaterowanie, transport do/z pracy oraz ubezpieczenie zdrowotne
• wyrobienie numeru BSN (jeżeli nie pracowałeś nigdy w Holandii)
• wsparcie przez Klaver Team podczas Twojego pobytu w pracy
Szukamy osób: dyspozycyjnych i zaangażowanych w wykonywanie swoich obowiązków
Posiadamy takie stanowiska w zakładach mięsnych:
• Obróbka mięsa drobiowego- Someren
• Przetwórstwo mięsa wołowego i cielęcego- Apeldoorn
• Rozbiór i wykrawanie mięsa wieprzowego- Schijndel
• Produkcja osłonek do kiełbas- Boxtel
• Przetwórstwo naturalnych skór wołowych- Nijmegen
• Przetwórstwo drobiowe (3 działy: snack, produkcja, ekspedycja) - Putten
• Wycinanie udek i czyszczenie filetów- Zeewolde
• Porcjowanie, pakowanie i ważenie mięsa wołowego i cielęciny- Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer
• Trybowanie i pakowanie drobiu- Ommel
Jeżeli chcesz wyjechać do pracy w Holandii- zadzwoń:
Wiktoria +48 570 901 913
Dominika +48 570 901 033
Kamila +48 570 901 414
Biuro Pośrednictwa Pracy Klaver (KRAZ 18450)
Opis ogłoszenia
Poszukujemy zmotywowanych i niebojących się nowych wyzwań pracowników na pro-dukcję mięsa.
Są to proste prace produkcyjne, gdzie nie wymagamy doświadczenia. Praca jest dla każ-dego!
Ważne informacje:
• wymagana jest odporności w pracy o niższych temperaturach (około 6-8 stopni)
• mile widziane prawo jazdy oraz znajomość języka angielskiego
• praca przy żywności – niedozwolone są widoczne kolczyki i sztuczne paznokcie
Pracodawca oferuje:
• tygodniowy system wypłat + dodatki
• terminowo wypłacane dodatki wakacyjne i urlopowe
• profesjonalną obsługę przed wyjazdem (m.in. komplet informacji, przygotowanie do wyjazdu, umowa kierująca)
• opiekę polskiego koordynatora w miejscu pracy i zamieszkania
• zakwaterowanie, transport do/z pracy oraz ubezpieczenie zdrowotne
• wyrobienie numeru BSN (jeżeli nie pracowałeś nigdy w Holandii)
• wsparcie przez Klaver Team podczas Twojego pobytu w pracy
Szukamy osób: dyspozycyjnych i zaangażowanych w wykonywanie swoich obowiązków
Posiadamy takie stanowiska w zakładach mięsnych:
• Obróbka mięsa drobiowego- Someren
• Przetwórstwo mięsa wołowego i cielęcego- Apeldoorn
• Rozbiór i wykrawanie mięsa wieprzowego- Schijndel
• Produkcja osłonek do kiełbas- Boxtel
• Przetwórstwo naturalnych skór wołowych- Nijmegen
• Przetwórstwo drobiowe (3 działy: snack, produkcja, ekspedycja) - Putten
• Wycinanie udek i czyszczenie filetów- Zeewolde
• Porcjowanie, pakowanie i ważenie mięsa wołowego i cielęciny- Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer
• Trybowanie i pakowanie drobiu- Ommel
Jeżeli chcesz wyjechać do pracy w Holandii- zadzwoń:
Wiktoria +48 570 901 913
Dominika +48 570 901 033
Kamila +48 570 901 414
Biuro Pośrednictwa Pracy Klaver (KRAZ 18450)